تبلیغات
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • مقالات اموزشی و دانلودهای مفید - ترش کردن معده
     
    مقالات اموزشی و دانلودهای مفید
    کپی برداری ازمطالب این وبلاگ باذكرمنبع مجاز است درغیر این صورت استفاده از ان ازنظرشرعی حرام میباشد. نظر یادتون نره
    صفحه نخست                 تماس با مدیر                    پست الکترونیک                   RSS                  ATOM
    نظرات ()
    نوشته شده توسط حسین کریمی در تاریخ چهارشنبه 30 بهمن 1392

    ترش کردن معده

    درمان ترش کردن باگیاهان

    احساس سوزش در قسمت تحتانی قفسه سینه همراه با ترش کردن و احساس تلخی در دهان و گلو را "سوزش سر دل" می‌گویند.به این بیماری، "بازگشت اسید معده به مری" یا "رفلاکس معده" نیز گفته می‌شود.

    سوزش سر دل می‌تواند بعد از خوردن یک غذای سنگین یا در هنگام خواب برای مدت چند دقیقه یا چند ساعت احساس شود.

    علت این بیماری بسته نشدن دریچه ی بین مری و معده است؛ در نتیجه اسید معده به سمت مری برمی گردد، یعنی همان " ترش کردن غذا" و این اسید، مری را تحریک می کند و سبب درد و سوزش سر دل می‌شود.و...

    بقیه در ادامه مطالب

    ترش کردن معده

    درمان ترش کردن باگیاهان

    احساس سوزش در قسمت تحتانی قفسه سینه همراه با ترش کردن و احساس تلخی در دهان و گلو را "سوزش سر دل" می‌گویند.به این بیماری، "بازگشت اسید معده به مری" یا "رفلاکس معده" نیز گفته می‌شود.

    سوزش سر دل می‌تواند بعد از خوردن یک غذای سنگین یا در هنگام خواب برای مدت چند دقیقه یا چند ساعت احساس شود.

    علت این بیماری بسته نشدن دریچه ی بین مری و معده است؛ در نتیجه اسید معده به سمت مری برمی گردد، یعنی همان " ترش کردن غذا" و این اسید، مری را تحریک می کند و سبب درد و سوزش سر دل می‌شود.

    وقتی که غذا بلعیده می شود، از طریق مری پایین آمده و به سمت معده می رود. در محل ورود و خروج معده، ماهیچه‌های حلقوی وجود دارند که به آنها اصطلاحاً اسفنکتر(SPHINCTER) گفته می شود و به عنوان دریچه عمل می کنند.

    وقتی غذا به معده می رسد، دریچه یا اسفنکتر بالایی معده باز شده و اجازه می دهد که غذا وارد معده شود. سپس این دریچه بسته می شود تا غذا و شیره گوارشی در معده نگهداری شوند. اگر این اسفنکتر خراب شود یا نشتی داشته باشد، شیره گوارشی که حاوی اسید معده نیز می باشد، به سمت بالا رفته و وارد مری می گردد. البته برگشت اسید معده به مری ممکن است به دلیل افزایش اسید معده نیز باشد.

    ترش کردن غذا وقتی ایجاد می شود که اسید معده به مری برگردد. این اسید، مری را تحریک می کند و سبب درد و سوزش سر دل می‌شود.

    اگر سوزش سر دل زیاد طول بکشد ممکن است التهاب مخاط مری را به وجود آورد.در صورت پیشرفت التهاب مخاط مری، مری تنگ ‌شده و امکان دارد دچار خونریزی شود و بلع نیز با مشکل مواجه می شود.

    سوزش سر دل می‌تواند نشانه‌ای از وجود زخم باشد.

    ● توصیه های لازم برای جلوگیری از سوزش سردل:

    ▪ از دراز کشیدن بعد از خوردن غذا پرهیز کنید.

    ▪ بعد از خوردن غذا، در وضعیت زانو در بغل ننشینید.

    ▪ حداقل ۳ ساعت قبل از خواب چیزی نخورید.

    ▪ موقع خوابیدن زیر سر خود را ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر بالاتر ببرید.

    ▪ موقع خوابیدن به پهلوی راست و کمی خمیده بخوابید.

    ▪ تعداد دفعات وعده ی غذا را زیاد و حجم آن را کم کنید تا معده تان زیاد پُر نشود.

    ▪ در طی روز زیاد دولا و راست نشوید.

    ▪ از پُرخوری پرهیز کنید.

    ▪ باید از خوردن وعده های غذایی خیلی سنگین و چرب بپرهیزید.

    ▪ سعی کنید همراه وعده های غذایی آب نخورید.

    ▪ از خوردن غذاهای اسیدی مثل انواع گوشت،حبوبات و تخم مرغ پرهیز کنید، زیرا ترشح اسید معده را بسیار افزایش می دهند.

    ی مصرف میوه های ترش و اسیدی مثل انواع آلو و گوجه ، غذاهای تند(ادویه دار) و نوشابه های گازدار را کاهش دهید.

    ▪ موادی مثل قهوه ، شکلات را مصرف نکنید.

    ▪ اگرزخم یا التهاب معده دارید، از خوردن میوه ی خام پرهیز کنید.

    ▪ لباس‌های تنگ نپوشید و کمربندتان را محکم نبندید.

    ▪ اگر سیگاری هستید، سیگار کشیدن را ترک کنید.

    ▪ درمان این بیماری اغلب با خوردن آنتی‌ اسیدها بهبود می‌یابد. داروهای آنتی اسید، اسید موجود در معده را خنثی می‌کنند. سعی کنید آنتی اسیدی مصرف کنید که هم «هیدروکسید منیزیم» و هم «هیدروکسید آلومینیوم» داشته باشد.

    اگر تغییر سبک زندگی و مصرف آنتی اسید در بهبود علائم شما کمکی نکرد، به پزشک مراجعه کنید تا داروی دیگر یا یک سری آزمایش برای شما تجویز کند. این آزمایشات شامل عکس برداری از قفسه سینه برای بررسی وجود زخم، ارزیابی وضعیت اسید داخل مری، آندوسکوپی مری و پیدا کردن باکتری مولد زخم است.





    نوع مطلب :
    برچسب ها :
    لینک های مرتبط :

    یکشنبه 15 مرداد 1396 02:32 ب.ظ
    This post is in fact a good one it helps new net visitors, who are wishing in favor of blogging.
    شنبه 7 مرداد 1396 12:30 ب.ظ
    You really make it seem so easy with your presentation but I
    find this matter to be actually something that I think I would never understand.

    It seems too complex and extremely broad for me. I'm
    looking forward for your next post, I will try to get the hang of
    it!
    سه شنبه 29 فروردین 1396 08:55 ق.ظ
    I'm really loving the theme/design of your website.
    Do you ever run into any browser compatibility
    problems? A small number of my blog visitors have
    complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great
    in Safari. Do you have any solutions to help fix this issue?
    دوشنبه 21 فروردین 1396 05:32 ق.ظ
    certainly like your web site but you have to take a look at the spelling on several of your
    posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the
    reality nevertheless I will certainly come back again.
    جمعه 11 فروردین 1396 09:07 ب.ظ
    Very soon this web page will be famous among all blogging and site-building users, due to it's fastidious articles or reviews
     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر


    درباره وبلاگ


    خوش امدیدمن حسین کریمی هستم هدف من ازایجاد این وبلاگ ارائه دادن مطلب اموزشی به شما است.لطفا برای هرچه بهتر شدن وبلاگ نظرات خودرا باما درمیان بگذارید.
    کپی برداری ازمطالب این وبلاگ باذكرمنبع مجاز است درغیر این صورت استفاده از ان ازنظرشرعی حرام میباشد.
    واگرمشكلی داشتید{درهمه ی زمینه ها} ان را با ما درمیا ن بگذا رید تا راه حل ان را برایتان بگوییم.

    ایمیل من درصورت نیاز:karimi1@ymail.com

    مدیر وبلاگ : حسین کریمی
    مطالب اخیر
    نویسندگان
    نظرسنجی
    طرفدار چه تیمی هستید؟











    آمار وبلاگ
    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    دریافت کد پرواز بادکنک ها